Lär dig mer om metadata och hur du ska använda det i Office 365

60 min webbinarium

Ways bjuder in dig till ett webbinarium där vi beskriver fördelarna med att jobba med metadata. Metadata är avgörande för hantering av dokument och övrigt innehåll och är en nyckel till att lyckas med dokumenthantering. Gör du rätt förvandlar du dokument/innehåll till kunskap.

Att införa metadata i SharePoint och Office 365 innebär att du förbättrar sökfunktionaliteten, du automatisera flöden och kan påskynda arbetsprocesser. Du kan också automatiskt radera och gallra dokument och applicera på regelverk för skydda ditt innehåll.

Webbinariet är kostnadsfritt.

Agenda

  • Vad är metadata?
  • Hur ska man använda metadata i SharePoint?
  • Hur tar man fram en metadatastruktur för sin verksamhet?
  • Genomgång av MetaShare; en paketerad dokumenthanteringslösning i Office 365

När: 2022-01-14, mellan 08:30 och 09:30

Var: Webbinarium via Microsoft Teams (kalenderinbjudan kommer att skickas till dig)