Att införa dokumenthantering i en organisation

60 min webbinarium

Ways bjuder in dig till ett webbinarium om hur man inför dokumenthantering i en organisation.  Organisationer behandlar idag ett stort antal dokument som måste hanteras på ett konsekvent och effektivt sätt. Behovet av att enkelt kunna skapa, hitta, dela, ändra, granska, följa upp och arkivera blir allt viktigare.

Att införa dokumenthantering behöver inte vara omfattande. I praktiken går man från ett mappsystem på en filserver till en metadatastruktur där dokument ”taggas” istället för att sparas i olika mappar.

Webbinariet är kostnadsfritt.

Agenda

  • Varför är dokumenthantering viktigt och vad betyder det för en organisation?
  • Principer och vanliga regler för dokumenthantering
  • Genomgång av några olika exempel i dokumenthanteringslösningen MetaShare
  • Att införa dokumenthantering i en organisation

När: 2021-10-06, mellan 08:30 och 09:30

Var: Webbinarium via Microsoft Teams (kalenderinbjudan kommer att skickas till dig)