Avtalshantering i Office 365

60 min webbinarium

Enligt World Commerce & Contracting Association så är den genomsnittliga förlusten genom värdeläckage på grund av dålig avtalshantering 9% av årsomsättningen. Deras forskning säger också att 81% av företagen har planer på att införa system för avtalshantering.

Se hur MetaShare kan hjälpa er med detta!

Olika avdelningar har olika krav när det gäller hantering av kontrakt. Men alla har de gemensamt att de vill ha en lättanvänd lösning för avtalshantering. Vår undersökning visar att dessa är de viktigaste önskemålen:

  • Att alltid ha tillgång till de senaste avtalsmallarna
  • Att effektivisera avtalsskrivningen (samredigering, granskning, godkännande och signering)
  • Att kunna säkerställa avtalens riktighet, konfidentialitet och tillgänglighet
  • Att kunna avsluta, omförhandla eller förlänga avtal i tid
  • Att avtalen skall ligga i Office 365 så att användarna kan jobba med avtal på samma sätt som övriga dokument

MetaShare är en metadatadriven app för dokumenthantering i Office 365. I en och samma app kan användarna jobba med avtal men också andra typer av styrande och redovisande dokument såsom instruktioner, policyer och protokoll.

Kom och lyssna in på detta webbinarium för att lära dig hur du få till en bra lösning för dina avtal men även för andra typer av dokument. Efter webbinariet kan ni kostnadsfritt i upp till 2 månader testa att aktivera MetaShare i er organisation.

Agenda:

  • Lite statistik kring avtalshantering
  • Viktiga krav på avtalshantering
  • Introduktion till MetaShare
  • Demonstration av MetaShares avtalshantering
  • Vad kan Ways hjälpa er med

När: 2021-09-29, mellan 08:30 och 09:00

Var: Webbinarium via Microsoft Teams (kalenderinbjudan kommer att skickas till dig)